Mannskoret Fagen Hamar
      - Ekte sangglede

MANNSKORET FAGEN HAMAR SØKER NY DIRIGENT! 

Vår dirigent gjennom mange år har valgt å ta nye utfordringer, og derfor ønsker vi oss en verdig arvtager til å dirigere oss fra høsten 2019. 

Fagen (Fagforeningenes Mannskor Hamar) ble stiftet i 1915 og har i dag 25 medlemmer.
Vi beskrives best som et kor med et enestående samhold, og et kor med utmerket godt humør, og ikke er vi så verst til å synge heller.
 

De siste årene har vi hatt en meget positiv og sterk utvikling i vårt repertoar, som spenner fra tradisjonell mannskorsang, via gospel, rock, latin og til mere moderne låter. Vi kan jo nevne at vi har avholdt rockekonsert med profesjonelt band og dansere ved to anledninger. Vi opptrer i hovedsak lokalt, og i tillegg har vi som regel to-tre reiser innenlands på stevner hvert år. Vi har og hatt en veldig god utvikling i våre sangtekniske ferdigheter, og dette er en trend vi gjerne vil fortsette med, ved hjelp av vår nye dirigent. Se gjerne vår nettside www.fagen.no for å se mer om oss, her kan du og finne vårt repertoar fra sist semester. 

Som dirigent hos oss kan vi tilby gode opplevelser, både på øvelser, opptredener og reiser. Vår dirigent vil ha det overordnende musikkfaglige ansvar, og vil i samarbeid med vår musikkansvarlige sette repertoar. Repertoaret vil du som dirigent ha stor innflytelse på. 

Som vår dirigent må du ha god kjennskap til kordireksjon og sangpedagogikk. Du bør også være en habil pianospiller, men for den rette er vi åpne for andre løsninger på akkurat dette. Lønn etter avtale. 

Vi øver i Hamar Kulturhus torsdager kl. 19.00-22.00 

Ønsker du mere informasjon om stillingen, ta kontakt med Ronnie Rusten på tlf 412 82 880, eller send mail til fagenhamar@hotmail.com 

Søknad med CV sendes fagenhamar@hotmail.com 

Søknadsfrist: Snarest